NECATİBEY ANAOKULU
DİLŞİKAR MAH. 911 SK. NECATIBEY ILKOKULU BLOK NO 2 ŞEHZADELER / MANİSA
(0__) ___-____

VİZYON

Okul- Aile ve tüm personelin katılımcılığına, bir aile sıcaklığında takım çalışmasına bağlı bir kurum kültürü oluşturarak, çocukların gelişimsel ihtiyaçlarına duyarlı, yeni yaklaşımlar kullanarak, geleceğe dönük, yaratıcı, özgüveni yüksek, sorgulayan, araştıran, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, sevgi, güven, hoşgörü anlayışının hakim olduğu Türkçeyi etkin ve doğru kullanan çocuklarımızın kendi kültürünün bilincinde, başka kültürlere duyarlı çocuklar yetiştirerek yenilikçi bir anaokulu olmaya çalışacağız.

MİSYON

Gelişim basamaklarının tümünü sağlıklı, mutlu, güven duyarak geçiren, düşünen, tartışan, bilgi üreten, kendine güvenen, çağın genişleyen ihtiyaçlarına yanıt verebilen, araştıran, sorgulayan, yaratıcılığını kullanan, çok boyutlu ve bağımsız düşünme yeteneği ile donanmış, toplumsal sorumluluk bilincine sahip bireyler yetiştirmek, bilimle, teknolojiyle, yeni yaklaşımlarla uygulanan eğitimi destekleyerek, ailelerin okula aktif katılımını sağlayarak okulöncesinin öneminin topluma duyurulmasına katkıda bulunmaktır.

İkili Öğretim

Sabahçı Grup: 08:00 - 12:00 Öğleci Grup : 13:00 - 17:00

Okulumuz Manisa merkezinde bulunmaktadır.

Dilşikar Mh. Kamilsu Cd. 905 Sk. No:2 Pk:45010 Şehzadeler/MANİSA